خروج LG از بازار موبایل به نفع کیست؟
روزی روزگاری شرکت LG در بازار موبایل حرف زیادی برای گفتن داشت و برخی از گوشیهای این شرکت در فهرست بهترین گوشیهای عرضه شده قرار میگرفتند. بهعنوان مثال میتوانیم به گوشیهای پرچمدارای مانند G2 اشاره کنیم و از طرف دیگر گوشیهای مقرونبهصرفهای مانند Optimus G رقیب قدری برای گوشیهای دیگر شرکتها محسوب میشدند. تقریبا هر گوشی هوشمندی که در آن دوران توسط LG ساخته شده را انتخاب کنید، با سه نکته مواجه میشوید؛
- بدنهی گوشی بسیار مستحکم است.
- گوشی سرعت بالایی دارد.
- رابط کاربری آن اصلا خوب نیست.
حالا به نظر میرسد LG بالاخره میخواهد بخش موبایل خود را تعطیل کند زیرا گوشیهای این شرکت فروش چندانی ندارند. در این رابطه گزارشهای زیادی منتشر شده و حتی به نظر میرسد یکی از شرکتهای ویتنامی برای خرید آن اظهار تمایل کرده است. هر اتفاقی که بیفتد، واضح است که دیگر بخش موبایل LG به آخر خط رسیده است.
دوام در بازار موبایل کار بسیار سختی است. اگرچه در این بازار چندین شرکت مختلف حضور دارند، اما در نهایت در بازار جهانی اکثریت کاربران فقط به گوشیهای ساخت شرکتهایی مانند سامسونگ، اپل، شیائومی و هواوی اعتماد میکنند. شرکت LG هم بعد از سالها تلاش برای افزایش سهم بازار گوشیهای خود، بالاخره شکست را پذیرفته و میخواهد از این بازار خارج شود.
شرکت LG بهعنوان تولیدکنندهی گوشی در وضعیت فعلی بازار فقط در صورتی میتواند با رقبای قدر خود رقابت کند که با از دست دادن حجم عظیمی از سرمایهی خود مشکلی نداشته باشد. برخی از شرکتها به دلایل مختلف با کاهش نقدینگی در این بازار مشکل چندانی ندارند. بهعنوان مثال گوشیهای پیکسل نهتنها سود چندانی برای گوگل به ارمغان نمیآورند، بلکه گاهی اوقات ضررده هم میشوند ولی این شرکت به هر دلیلی به ساخت آنها ادامه میدهد. وانپلاس هم اگر در یک بخش ضرر کند، از طریق ارائهی وسایل جانبی میتواند بخشی از این ضررها را جبران کند.